غیرفعال کردن اتصال Cloud و بهروزرسانی سرویسها
غیرفعال کردن موقت سامانهٔ Cloud، حذف دائمی تمام دادهها، بهروزرسانی از راه دور سرویسهای اتصال و همگامسازی کاربران.
غیرفعال کردن موقت
برای غیرفعال کردن موقت سامانهٔ cloud، در پانل خانهٔ هوشمند از رابط تنظیمات > Cloud روی دکمهٔ خروج کلیک کنید. اگر بدون علامت زدن گزینهٔ «اطلاعات من حذف شود» خارج شوید، خروج بهصورت موقت انجام میشود. تمام دسترسیهای cloud از پانل خانهٔ هوشمند برداشته میشود، اما عضویت، پانل و حسابهای دارای دسترسی در سمت cloud باقی میمانند.
حذف دائمی تمام دادهها
همان مراحل خروج موقت انجام میشود، با این تفاوت که در مرحلهٔ تأیید خروج باید گزینهٔ «تمام اطلاعات من حذف شود» علامت زده شود.
بهروزرسانی از راه دور سرویسهای اتصال
سرویسهای Cloud که مدیریت از راه دور را فراهم میکنند، بدون نیاز به ارتقای نسخه و تنها با یک کلیک از راه دور بهروزرسانی میشوند. از رابط پانل به تنظیمات > Cloud بروید. حسابهای فهرستشده زیر عنوان سرویسهای اتصال، کاربران Cloud دارای اتصال فعال روی پانل فعلی هستند. روی دکمهٔ بهروزرسانی در بالا سمت چپ کلیک کنید و تأیید نمایید؛ بهروزرسانی تمام سرویسهای فعال cloud در سامانه تکمیل میشود.
همگامسازی کاربران بدون راهاندازی مجدد
از نسخهٔ ۱.۳۱.۰ به بعد، هنگامی که عملیات تفویض دسترسی در سمت وب Cloud انجام شود، کاربر تازه افزودهشده ظرف ۳۰ دقیقه و بدون راهاندازی مجدد سرویسها بهصورت خودکار با پانل خانهٔ هوشمند همگام میشود. به همین ترتیب، وقتی دسترسی کاربری لغو شود، حساب او ظرف ۳۰ دقیقه از پانل حذف میگردد.