Cloud Bağlantısını Söndürmə və Xidmətlərin Yenilənməsi

Cloud sistemini müvəqqəti söndürmə, bütün məlumatları həmişəlik silmə, bağlantı xidmətlərini uzaqdan yeniləmə və istifadəçi sinxronlaşdırma.

Müvəqqəti olaraq söndürmə

Müvəqqəti olaraq cloud sistemini söndürmək üçün ağıllı ev paneli Parametrlər > Cloud interfeysindən Çıxış Et düyməsinə klikləyin. Açılan ekranda «məlumatlarımı sil» seçimi işarələnmədən çıxış edildikdə sistemdən müvəqqəti olaraq çıxış edilmiş olur. Bütün cloud girişləri ağıllı ev panelindən çıxarılır; üzvlük, panel və səlahiyyətləndirilmiş hesab əməliyyatları cloud tərəfində qalmağa davam edir.

Bütün məlumatları həmişəlik silmə

Müvəqqəti çıxış addımlarının eynisi tətbiq olunur; yalnız çıxış təsdiqi addımında «Bütün məlumatlarımı sil» seçiminin işarələnməsi lazımdır.

Bağlantı xidmətlərini uzaqdan yeniləmə

Uzaqdan idarəetmə təmin edən Cloud xidmətlərində versiya yeniləməsi tələb olunmadan bir kliklə uzaqdan yeniləmə aparıla bilər. Panel interfeysindən Parametrlər > Cloud səhifəsinə daxil olunur. Bağlantı Xidmətləri başlığı altında sadalanan hesablar mövcud paneldə aktiv bağlantısı olan Cloud istifadəçilərini göstərir. Sol üst hissədəki Yenilə düyməsinə klikləyin və təsdiqləyin; sistemdəki bütün aktiv cloud xidmətlərinin yenilənməsi tamamlanır.

Yenidən başlatmadan istifadəçi sinxronlaşdırma

1.31.0 versiyası ilə birlikdə Cloud veb tərəfində istifadəçi səlahiyyətləndirmə əməliyyatları aparıldıqda yeni əlavə edilən istifadəçi 30 dəqiqə ərzində xidmətlər yenidən başladılmadan ağıllı ev paneli ilə avtomatik olaraq sinxronlaşdırılır. Eyni şəkildə istifadəçinin səlahiyyəti ləğv edildikdə 30 dəqiqə ərzində paneldən də çıxarılır.